Nieuws

  

Op het einde van ons fantastisch seizoen, met ticket voor de Euro Hockey League, hebben we spijtig genoeg afscheid moeten nemen van 2 sterkhouders. Tom Carson en Andy Bull keerden terug naar het Verenigd Koninkrijk en verkozen een professionele carrière boven een verlengd verblijf bij Beerschot om er te hockeyen. 

Onze technische staf bleef niet bij de pakken zitten en slaagden erin om zowel ervaring als jeugdig enthousiasme naar onze club te halen. 

De volgende heren zullen deel uitmaken van onze Heren 1 aankomend seizoen: 

- James Carson (Welsh international met 61 caps en broer van Tom)

- Sam O’Connor (Iers international met 14 caps en vorig jaar benoemd tot beste speler van de Ierse competitie)

- Max Capelle (ex-aanvaller van Waterloo Ducks)

- Hugo Du Monceau (komt van Louvain-la-Neuve en is U18 international)

- Max Gus (komt van Louvain-la-Neuve en is U18 international)

Wees welkom bij Beerschot en we zijn verheugd om jullie volgend seizoen onze kleuren te zien dragen!

Beste vrienden,

Terwijl de andere paars-witten van de voetbal, Europa niet in gaan... betreedt den BEE de geschiedenis van de Champions League hockey.

Wat een weg !!! We eindigden in de poulefase voor de andere Antwerpse clubs (Antwerp, Brax en Dragons), om vervolgens te winnen tegen Gantoise en uiteindelijk verslaan we Herakles in de halve finale.

De finale tegen onze vrienden van Léopold draaide bijna aan de juiste kant uit, maar we moeten toegeven dat we de duimen moesten leggen tegen een verdiende kampioen. En nu… de Euro Hockey League in Barcelona! Drie boeiende wedstrijden van 4 tot en met 6 oktober tegen buitenlandse teams met een stevige reputatie. Dit alles heeft een prijskaartje en jouw club heeft je nodig! 

Door een Steuncomité voor de EHL op te zetten, bieden we je de mogelijkheid om ons te helpen ons budget rond te krijgen. Dit omvat onder andere vliegtickets, hotel, food & beverage, …voor de spelers en staff (26 personen) voor 4 dagen!

WAT STELLEN WE VOOR ? Kies een van de 5 formules die wij aanbieden:

  1. BRONS: 250 € en je ontvangt de speciaal voor de gelegenheid gemaakte supporter sjaal.
  2. ZILVER: 500 € en je ontvangt bovenop de sjaal, een fotoalbum dat de weg naar de finale van het kampioenschap herneemt.
  3. GOUD: 1.000 € en je ontvangt bovenop de sjaal en het fotoalbum, de speciale EHL-shirt van de ploeg gepersonaliseerd op je naam of die van één van je kinderen. 
  4. PLATINUM: 2.500 € en je ontvangt bovenop de sjaal, het fotoalbum en de shirt, een uitnodiging voor 2 personen voor het "Special Europe" diner dat in september in het gezelschap van de spelers zal plaatsvinden.
  5. DIAMOND: 5.000 € en je ontvangt bovenop de sjaal, het fotoalbum, de shirt en het diner voor 2 met de spelers, ook 2 vliegtickets en een overnachting in een 4-sterren hotel in Barcelona op 5 oktober om de ploeg te komen aanmoedigen!

Interesse? Contacteer dan 1 van onze verantwoordelijken vóór 30 juni om alles te regelen. 

We sturen je alle beloofde geschenken in September toe en hopen je te kunnen verwelkomen in Barcelona. De Heren1 en het management van de club rekenen op jullie goedhartigheid en steun!

Bij voorbaat dank en LEVE BEERSCHOT !

Facturen zijn mogelijk. 

INTERESSE IN DE MOGELIJKHEDEN OM ONZE EHL SHIRT SPONSOR TE WORDEN? Contacteer eveneens ons team!

Verantwoordelijken:

Astrid Coens (astrid.coens@beerschot.org)

Patrick Goldberg (patgoldy1951@gmail.com)

Anthony Osterrieth (anthony.osterrieth@icloud.com)

Dirk Van Look (dirk.vanlook@beerschot.org)

Mini Kids Camps (Leeftijd: 4-5 jaar) 1-5 juli 2019
Onze Mini Kids Camps worden zo bestudeerd dat ze kinderen de juiste bewegingen aanleren, en dit vanaf het begin van hun leerproces. Dit is meteen ook de reden waarom deze stages enkel aangeboden worden voor kinderen van 4 en 5 jaar. We organiseren “basic skills” oefeningen, spelletjes, wedstrijden en nemen alle tijd om de bewegingen van de kinderen te analyseren en, daar waar nodig, bij te sturen. We hechten enorm veel belang aan het ludieke aspect om hen zo de passie voor het hockey en sport bij te brengen. De activiteiten vinden plaats van 9u15 tot 16u00, verdeeld oververschillende hockeysessies met pauzes tussenin.
Klik hier om in te schrijven

 

Young Players Camps (Leeftijd: 6-9 en 10-14 jaar) 1-5 juli 2019
Deze stages, zonder overnachting, richten zich op spelers die reeds over enige ervaring beschikken.
Tijdens 5 hele hockeydagen nemen we de tijd om onze gepassioneerde jonge spelers de beste verdedigings-, aanvals- en spelverdelingstechnieken aan te leren.De hockey-activiteiten vinden plaats van 9u15 tot 16u30, verdeeld over 4 hockeysessies per dag. Deze bestaan elk uit doorgedreven oefeningen die zich baseren op hockeyvaardigheden van het hoogste niveau. De jongeren krijgen de best mogelijke begeleiding onder de vorm van kwaliteitstrainers en bezoekjes van internationale hockeyspelers aan elke groep.
Klik hier om in te schrijven

 

SPECIALE EDITIE EUROPA CUP (10-15 jaar - 5 Nachten) Periode : zondag 18 tem. vrijdag 23 augustus 2019

Deze zomer, kunnen jullie kinderen tijdens de Europa Cup in Wilrijk deelnemen aan de speciale editie rond de Europa Cup! Een stage van 5 dagen en 5 nachten op Royal Beerschot Tennis & Hockey Club. Met een nieuw trainingsprogramma, meerdere clinics en toernooien en het bezoek van internationale spelers, zullen uw kinderen ook de mogelijkheid hebben om naar het stadion te gaan om live wedstrijden van de Europa Cup te zien! Spelers uit heel Europa zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze unieke stage! De stage begint op zondagavond, zodat ouders de tijd kunnen nemen om hun kind te brengen en te begroeten. De prijsuitreiking sluit het kamp af op vrijdag om 16.30 uur. Duur: 5 dagen (5 nachten) Leeftijd: 10-15 jaar Prijs: 475 € - Talen: NL, FR en EN.

Klik hier om in te schrijven

Voor meer info over alle Tom Boon Hockeykampen klik hier

Vanaf vandaag kan u op het secretariaat onze nieuwe Osaka-Beerschot wristbands kopen aan de prijs van 2€ per stuk. 

Er is een beperkte oplage van dit hebbedingetje...

Spoed u als de bliksem om er één te kopen. En doe uw kinderen en uzelf plezier en draag de clubkleuren.

Wat een seizoen jongens...we zijn gestrand op een ongelooflijk 2e plaats. Vice-kampioen van België. De tweede beste ploeg van het land...en de beste van 't Stad! En volgend seizoen zowaar Europees gaan spelen!

Niemand had dit aan het begin van dit seizoen durven dromen of hopen. Maar we deden het. Op onze eigenste manier, met veel eigen jeugd, met de wilskracht van beren en onder het wakend oog van onze John!

Het was een vat vol emoties deze laatste weken. Jullie hebben ons doen schrikken, doen zingen, doen juichen, doen springen, doen verenigen...maar nooit doen twijfelen! We stonden allen als één grote familie achter jullie. 

Proficiat aan elk van jullie, zowel spelers als staff. You made us proud!

Bedankt mannen en tot volgend seizoen voor nog van dat!

Jullie Purple White Army

Beste hockeyliefhebbers,
Het is zover! Je kan je ploeg inschrijven voor het tofste hockeytornooi in België … op Beerschot.
Klik hier om in te schrijven of ga naar de site www.beecircus.org
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!!!

Zaterdag 31/8: U10-U11-U12
Zondag 1/9: U7-U8-U9

Tot dan, Het Circus-team

26-30 augustus: full hockey stage ENKEL voor onze (toekomstige) leden (van U6 tem. U14), met warme maaltijd (170 euros voor leden/190 voor toekomstige leden verzekering inbegrepen maar beperkt aantal plaatsen) Inschrijving verplicht (Klik hier)

8u30 voorbewaking
9u00-9u30: opwarming
9u30-11u00: hockey
11u00-11u15: pauze 
11u15-12u15: hockey
12u15-13u30: warme maaltijd 
13u30-14u45: hockey
14u45-15u00: pauze 
15u00-16u00: hockey
16u00: vieruurtje en einde van de dag 
Tot 17u00: nabewaking

Hockey

ELITES

VOLWASSENEN

JEUGD

BEERSCHOT HOCKEY SCHOOL

TRAININGEN

STAGES, OPENDEURDAGEN & TORNOOIEN

SPELREGELS & ARBITRAGE

GEDRAGSREGELS

Tennis

ZOMERRESERVATIES

WINTERRESERVATIES

LENTELESSEN

WINTERLESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

GEDRAGSREGELS

Padel

WAT IS PADEL ?

RESERVATIES

LESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

TORNOOIEN

GEDRAGSREGELS

Varia

BRIDGE

LIONESS BOOTCAMP

ZWEMBAD

PETANQUE

RESTAURANT

VERGADERZALEN

NUTTIGE LINKS

WORD VRIJWILLIGER

Club

GESCHIEDENIS

RAAD VAN BESTUUR

LIDMAATSCHAP

EVENEMENTEN

VERZEKERINGEN

TUCHTREGLEMENT

GDPR

FOTO'S

Business

PARTNER WORDEN

PARTNERS

FANCLUB

TEAM

© 2019, website powered by Twizzit.com