John Goldberg geassisteerd door Harrison Peeters bieden U: Trainingen individueel of in kleine groepjes, het is mogelijk… op Bee het hele jaar door! Alles kan…


Louise Versavel: “John heeft mij leren scoren! Hij heeft mijn shot-techniek naar een veel hoger niveau gebracht en leerde mij ook verschillende ander goalshootingtechnieken om vanuit alle mogelijke posities de bal op goal te krijgen, slidind tip-ins en timing in leading. Zijn trainingen zijn altijd leerrijk en superleuk tegelijk! Daarnaast heeft hij van mij een sleepster gemaakt die meedraait in Eredivisie en als international. Naast zijn expertise zorgen ook zijn enorme interesse en betrokkenheid in de ontwikkeling van zijn spelers ervoor dat je een tophockeyer wordt!”

Thomas Briels: “Tijdens de trainingen van de club of nationale ploeg is er vaak weinig ruimte om specifiek op techniek te trainen. Daarom denk ik dat het belangrijk is om daar extra aandacht aan te besteden. Ik heb in het verleden vaak gewerkt met John hiervoor. Hij is één van de beste technische trainers die ik ken. Wij trainen dan individueel en intensief op pure techniek. Het is hierbij belangrijk om te focussen op kwaliteit van de uitvoering. Vaak filmt John de technieken en overleggen we hoe we deze kunnen perfectioneren. Het is heel leuk om met John samen te werken. Hij is professioneel en heel gedreven!”

Contact en inschrijvingen: John Goldberg - johngoldberg10@gmail.com  - 00 32 476 69 31 07

Wat?

Prijs?