Nieuws

In een bestuursvergadering heeft het Bestuursorgaan van de VHL gisteren besloten dat kinderen van het geboortejaar 2008 opnieuw moeten kunnen hockeyen.

Eerder had ze beslist dat het beter was de ploegen in U14 niet te scheiden, om geen verdeeldheid te creëren binnen eenzelfde team met speelsters/spelers geboren in 2007 en 2008. Maar na nieuw overleg wil het Bestuursorgaan aan zoveel mogelijk kinderen de kans geven om onze sport te beoefenen.

Dit wil concreet zeggen dat speelsters/spelers geboren in 2008 opnieuw zonder restricties kunnen trainen en oefenwedstrijden spelen met en tegen speelsters/spelers geboren in 2008 of later.

Met sportieve groet.

Aangezien de Bestuursorganen van beide Liga’s onze kinderen zo veel mogelijk willen laten sporten, en de overheden in België kinderen tot en met U12 de toelating geven om te trainen en wedstrijden te spelen, hebben beide Liga’s beslist om de eerste competitieronde voor de categorieën U7 t.e.m. U12, zoals in ons ‘best case scenario’ voorzien, opnieuw aan te vatten op zaterdag 30 januari 2021.

Enkele belangrijke opmerkingen:

 • Eventuele door COVID uitgestelde wedstrijden of wedstrijden die in onderling overleg waren uitgesteld, kunnen al vanaf 23 januari worden ingepland. Gelieve hiervoor aub de Federatie uiterlijk 48u op voorhand te verwittigen.
 • We plannen de wedstrijden zoveel mogelijk vanaf 13.00 uur, om nieuw uitstel wegens vorst te voorkomen.
 • Alle wedstrijden van de eerste ronde moeten uiterlijk op zondag 14 februari worden gespeeld. De tweede ronde zal op zaterdag 27 februari starten. 
 • Het aantal supporters per wedstrijd moet verplicht beperkt worden:
  • Elke speler mag vergezeld worden door maximaal 1 familielid.
  • Supporters moeten overal en altijd een mondmasker dragen en de distancing van 1m50 respecteren in de club.
 • Ter herinnering: clubhuizen, bars, restaurants, kleedkamers, douches, vergaderzalen moeten gesloten blijven. Alleen de toiletten moeten voor iedereen toegankelijk blijven.

We zullen in de komende dagen de programmatie van de resterende wedstrijden van de eerste ronde communiceren.

Met sportieve groet.

We zijn nog maar 9 januari en er is in 2021 al zoveel gebeurd … spijtig genoeg meestal niet in positieve zin. Vanuit de KBHB/VHL/LFH hopen we nochtans echt dat we in 2021 samen met al onze clubs het hockey weer op de rails kunnen krijgen. We willen onze leden opnieuw zoveel mogelijk de kans geven om hun geliefkoosde sport te beoefenen zonder restricties. Hiervoor gaan wij ons 110% inzetten!

Het belooft echter geen gemakkelijke opgave te worden. De regering heeft na het Overlegcomité van gisteren aangekondigd dat er momenteel nog geen versoepelingen komen van de huidige maatregelen, behalve voor rijscholen en rijexamens. De regering wil de evolutie van de cijfers in de komende twee weken afwachten, alvorens verdere uitspraken te doen hierover. Ze voorziet een nieuw Overlegcomité op 22/01, waarna een nieuwe officiële communicatie zal volgen. We hopen op dan ook eindelijk duidelijke perspectieven te krijgen ivm. een progressieve herstart van het hockey vanaf U14.

Het is de vaste intentie van de Federatie om zo snel mogelijk de trainingen en competities weer op te starten voor de verschillende categorieën. We hebben diverse scenario’s en protocollen klaarliggen voor een gefaseerde en veilige herstart van het hockey. We zullen er alles aan doen om de sportbeoefening en de kampioenschappen voor iedere categorie te maximaliseren. Maar we zijn uiteraard gebonden aan de officiële instructies en restricties van de overheid.

Gisteren is er dus geen wijziging gecommuniceerd van deze restricties tov. eind 2020. Daarom kunnen we vandaag enkel nog eens oplijsten wat momenteel WEL mogelijk is voor het hockey:

 • Kinderen van max. 12 jaar oud: trainingen en wedstrijden zijn toegelaten, zonder restricties.
  • trainers moeten ten allen tijde een mondmasker dragen en 1,5m afstand houden
 • Vanaf 13 jaar: beperkte beoefening van hockey
  • in groepjes van max. 4 personen (trainer inbegrepen, indien er een trainer is -> deze moet ten allen tijde een mondmasker dragen en 1,5m afstand houden)
  • zonder contact en met respect voor distancing van 1,5m

We kunnen momenteel niet anders dan geduld uitoefenen en met z’n allen hopen dat we op 22/01 vanuit de regering aanmoedigende perspectieven te horen krijgen voor de sportsector.

Dank voor uw begrip en medewerking!

Met sportieve groet.

De Super Toffe Mega Coole zomer Tennis Stages zijn online !!!

Zin om tijdens de zomervakantie te tennissen en te genieten van het openlucht zwembad? Neem dan deel aan onze stages op R Beerschot THC. Samen met onze toptrainers van de tennisschool spelen of ontdekken uw kinderen tennis. Zowel voor beginners als gevorderden, geboren tussen 2017 en 2004. Voor elk niveau wordt een aparte groep voorzien. Zowel voor leden als niet-leden. Hieronder vindt u het overzicht met de verschillende links om u onmiddellijk in te schrijven...

 

 

 

 

    1-2 juli 2021 / 2D (55€ leden - 75€ niet leden)

  5-19 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

12-16 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

19-23 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

26-30 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

 

  2-6 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

  9-13 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

16-20 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

23-27 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

30-31 augustus 2021 / 2D (55€ leden - 75€ niet leden)

 

Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn in een bepaalde week , heeft de club het recht om de stage te annuleren.

Sfeer foto's kan je terug vinden onder "club"+"foto's"

Laatste kans om een Custom Osaka x Beerschot Stick te winnen.
U kan zich inschrijven via onderstaande link VOOR 24/12/2020 

https://osakaworld.com/collections/giveaway-custom-pro-osaka-x-your-club?_ke=

Good Luck ;)

 

Voor alle teams uitgezonderd de Eredivisie werd de competitie abrupt stopgezet na het weekend van 24 oktober. En aangezien trainen vanaf U14 sindsdien nog steeds verboden is, begint deze periode zonder hockey wel echt lang te duren! Net als u hopen we dan ook dat de gezondheidssituatie het zo snel mogelijk zal toelaten dat iedereen weer aan het hockeyen kan.

 

Het is wel degelijk nog steeds onze bedoeling om iedereen een volledig kampioenschap te laten spelen! Eén van onze prioritaire doelstellingen is dan ook om alles in het werk te stellen om de eerste ronde van de kampioenschappen zo snel mogelijk af te ronden. Dit zal ons toelaten om de tweede ronde te programmeren, en deze dan aansluitend op te starten.

 

Als de beslissingen van de overheid het ons toelaten, streven we ernaar om de trainingen rond 18 januari 2021 te hervatten. Dit zou betekenen dat alle jeugd- en volwassen kampioenschappen (behalve Eredivisie) twee weken later van start kunnen gaan, nml. op zaterdag 30 januari 2021. We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze bijgestelde kalender de kampioenschappen in de verschillende categorieën zullen kunnen afwerken. Deze situatie zal uiteraard sterk afhangen van de ontwikkeling van de gezondheidssituatie en de overheidsbeslissingen. Wij leggen momenteel de laatste hand aan verschillende alternatieve scenario’s, waarbij er eventueel nog extra gespeeld kan worden in de paasvakantie en/of tot eind mei.

 

We zijn ons er terdege van bewust dat sommige data misschien niet voor iedereen geschikt zullen zijn. Toch hopen we dat u zich flexibel en vooral begripvol zult opstellen ten aanzien van de nieuwe programmering. Dit is de enige manier om eindelijk onze geliefkoosde sport te kunnen hernemen en om dit seizoen op quasi normale wijze te kunnen afsluiten!

 

Gelieve hier de kalender te vinden voor de herstart van de competities in alle categorieën. Laat ons hopen dat deze ideale timing zal kunnen gehaald worden. Tot die tijd, zorg voor jezelf en zorg voor de anderen!

Met sportieve groet.

Wil je in de komende dagen nog eens rustig alle matchen herbekijken

28/11/2020 :  LEUVEN-BEERSCHOT

29/11/2020 : BEERSCHOT-OREE

03/12/2020 : HERAKLES-BEERSCHOT

06/12/2020 : GANTOISE - BEERSCHOT

13/12/2020 : BRAXGATA - BEERSCHOT

 

Hockey

ELITES

VOLWASSENEN

JEUGD

BEERSCHOT HOCKEY SCHOOL

TRAININGEN

STAGES, OPENDEURDAGEN & TORNOOIEN

SPELREGELS & ARBITRAGE

GEDRAGSREGELS

Tennis

ZOMERRESERVATIES

WINTERRESERVATIES

WINTERLESSEN

LENTELESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

GEDRAGSREGELS

LID WORDEN

Padel

WAT IS PADEL ?

RESERVATIES

LESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

TORNOOIEN

GEDRAGSREGELS

Cycling

BEERSCHOT CYCLING CLUB

KALENDER

WORD LID

PARTNERS

BCC SAFETY RULES


Varia

BRIDGE

LIONESS BOOTCAMP

ZWEMBAD

PETANQUE

VERGADERZALEN

BAR BEE

NUTTIGE LINKS

WORD VRIJWILLIGER

Club

GESCHIEDENIS

RAAD VAN BESTUUR

LIDMAATSCHAP

EVENEMENTEN

VERZEKERINGEN

TUCHTREGLEMENT

GDPR

FOTO'S

Business

PARTNER WORDEN

PARTNERS

FANCLUB

BEERSCHOT BUSINESS CLUB

© 2019, website powered by Twizzit.com