Aangezien de Bestuursorganen van beide Liga’s onze kinderen zo veel mogelijk willen laten sporten, en de overheden in België kinderen tot en met U12 de toelating geven om te trainen en wedstrijden te spelen, hebben beide Liga’s beslist om de eerste competitieronde voor de categorieën U7 t.e.m. U12, zoals in ons ‘best case scenario’ voorzien, opnieuw aan te vatten op zaterdag 30 januari 2021.

Enkele belangrijke opmerkingen:

 • Eventuele door COVID uitgestelde wedstrijden of wedstrijden die in onderling overleg waren uitgesteld, kunnen al vanaf 23 januari worden ingepland. Gelieve hiervoor aub de Federatie uiterlijk 48u op voorhand te verwittigen.
 • We plannen de wedstrijden zoveel mogelijk vanaf 13.00 uur, om nieuw uitstel wegens vorst te voorkomen.
 • Alle wedstrijden van de eerste ronde moeten uiterlijk op zondag 14 februari worden gespeeld. De tweede ronde zal op zaterdag 27 februari starten. 
 • Het aantal supporters per wedstrijd moet verplicht beperkt worden:
  • Elke speler mag vergezeld worden door maximaal 1 familielid.
  • Supporters moeten overal en altijd een mondmasker dragen en de distancing van 1m50 respecteren in de club.
 • Ter herinnering: clubhuizen, bars, restaurants, kleedkamers, douches, vergaderzalen moeten gesloten blijven. Alleen de toiletten moeten voor iedereen toegankelijk blijven.

We zullen in de komende dagen de programmatie van de resterende wedstrijden van de eerste ronde communiceren.

Met sportieve groet.

In een bestuursvergadering heeft het Bestuursorgaan van de VHL gisteren besloten dat kinderen van het geboortejaar 2008 opnieuw moeten kunnen hockeyen.

Eerder had ze beslist dat het beter was de ploegen in U14 niet te scheiden, om geen verdeeldheid te creëren binnen eenzelfde team met speelsters/spelers geboren in 2007 en 2008. Maar na nieuw overleg wil het Bestuursorgaan aan zoveel mogelijk kinderen de kans geven om onze sport te beoefenen.

Dit wil concreet zeggen dat speelsters/spelers geboren in 2008 opnieuw zonder restricties kunnen trainen en oefenwedstrijden spelen met en tegen speelsters/spelers geboren in 2008 of later.

Met sportieve groet.

De Super Toffe Mega Coole zomer Tennis Stages zijn online !!!

Zin om tijdens de zomervakantie te tennissen en te genieten van het openlucht zwembad? Neem dan deel aan onze stages op R Beerschot THC. Samen met onze toptrainers van de tennisschool spelen of ontdekken uw kinderen tennis. Zowel voor beginners als gevorderden, geboren tussen 2017 en 2004. Voor elk niveau wordt een aparte groep voorzien. Zowel voor leden als niet-leden. Hieronder vindt u het overzicht met de verschillende links om u onmiddellijk in te schrijven...

 

 

 

 

    1-2 juli 2021 / 2D (55€ leden - 75€ niet leden)

  5-19 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

12-16 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

19-23 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

26-30 juli 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

 

  2-6 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

  9-13 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

16-20 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

23-27 augustus 2021 / 5D (120€ leden - 140€ niet leden)

30-31 augustus 2021 / 2D (55€ leden - 75€ niet leden)

 

Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn in een bepaalde week , heeft de club het recht om de stage te annuleren.

Sfeer foto's kan je terug vinden onder "club"+"foto's"

We zijn nog maar 9 januari en er is in 2021 al zoveel gebeurd … spijtig genoeg meestal niet in positieve zin. Vanuit de KBHB/VHL/LFH hopen we nochtans echt dat we in 2021 samen met al onze clubs het hockey weer op de rails kunnen krijgen. We willen onze leden opnieuw zoveel mogelijk de kans geven om hun geliefkoosde sport te beoefenen zonder restricties. Hiervoor gaan wij ons 110% inzetten!

Het belooft echter geen gemakkelijke opgave te worden. De regering heeft na het Overlegcomité van gisteren aangekondigd dat er momenteel nog geen versoepelingen komen van de huidige maatregelen, behalve voor rijscholen en rijexamens. De regering wil de evolutie van de cijfers in de komende twee weken afwachten, alvorens verdere uitspraken te doen hierover. Ze voorziet een nieuw Overlegcomité op 22/01, waarna een nieuwe officiële communicatie zal volgen. We hopen op dan ook eindelijk duidelijke perspectieven te krijgen ivm. een progressieve herstart van het hockey vanaf U14.

Het is de vaste intentie van de Federatie om zo snel mogelijk de trainingen en competities weer op te starten voor de verschillende categorieën. We hebben diverse scenario’s en protocollen klaarliggen voor een gefaseerde en veilige herstart van het hockey. We zullen er alles aan doen om de sportbeoefening en de kampioenschappen voor iedere categorie te maximaliseren. Maar we zijn uiteraard gebonden aan de officiële instructies en restricties van de overheid.

Gisteren is er dus geen wijziging gecommuniceerd van deze restricties tov. eind 2020. Daarom kunnen we vandaag enkel nog eens oplijsten wat momenteel WEL mogelijk is voor het hockey:

 • Kinderen van max. 12 jaar oud: trainingen en wedstrijden zijn toegelaten, zonder restricties.
  • trainers moeten ten allen tijde een mondmasker dragen en 1,5m afstand houden
 • Vanaf 13 jaar: beperkte beoefening van hockey
  • in groepjes van max. 4 personen (trainer inbegrepen, indien er een trainer is -> deze moet ten allen tijde een mondmasker dragen en 1,5m afstand houden)
  • zonder contact en met respect voor distancing van 1,5m

We kunnen momenteel niet anders dan geduld uitoefenen en met z’n allen hopen dat we op 22/01 vanuit de regering aanmoedigende perspectieven te horen krijgen voor de sportsector.

Dank voor uw begrip en medewerking!

Met sportieve groet.

Beste vrienden,

Het is met veel emotie en verdriet dat we van het overlijden van Katia Goudsmet hebben vernomen.

Katia is eindelijk verlost van haar ziekte en haar moed was een groot voorbeeld voor ons allemaal.
Sportief tennis lid sinds haar jonge leeftijd, maar ook hockey waar ze vele jaren in de eerste divisie speelde, Katia is ook 10 jaar lang actief gebleven als manager van het team van haar zoon Max.
Wij hadden het genoegen om haar bij elke wedstrijd in de eerste divisie te zien, hetzij op Beerschot, hetzij op verplaatsing.

Beste Alain, beste Max, de clubleden zijn in gedachten bij jullie en wensen jullie veel moed in deze moeilijke momenten.

Namens al onze leden willen wij u onze oprechte deelneming betuigen.

Laatste kans om een Custom Osaka x Beerschot Stick te winnen.
U kan zich inschrijven via onderstaande link VOOR 24/12/2020 

https://osakaworld.com/collections/giveaway-custom-pro-osaka-x-your-club?_ke=

Good Luck ;)

 

Voor alle teams uitgezonderd de Eredivisie werd de competitie abrupt stopgezet na het weekend van 24 oktober. En aangezien trainen vanaf U14 sindsdien nog steeds verboden is, begint deze periode zonder hockey wel echt lang te duren! Net als u hopen we dan ook dat de gezondheidssituatie het zo snel mogelijk zal toelaten dat iedereen weer aan het hockeyen kan.

 

Het is wel degelijk nog steeds onze bedoeling om iedereen een volledig kampioenschap te laten spelen! Eén van onze prioritaire doelstellingen is dan ook om alles in het werk te stellen om de eerste ronde van de kampioenschappen zo snel mogelijk af te ronden. Dit zal ons toelaten om de tweede ronde te programmeren, en deze dan aansluitend op te starten.

 

Als de beslissingen van de overheid het ons toelaten, streven we ernaar om de trainingen rond 18 januari 2021 te hervatten. Dit zou betekenen dat alle jeugd- en volwassen kampioenschappen (behalve Eredivisie) twee weken later van start kunnen gaan, nml. op zaterdag 30 januari 2021. We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze bijgestelde kalender de kampioenschappen in de verschillende categorieën zullen kunnen afwerken. Deze situatie zal uiteraard sterk afhangen van de ontwikkeling van de gezondheidssituatie en de overheidsbeslissingen. Wij leggen momenteel de laatste hand aan verschillende alternatieve scenario’s, waarbij er eventueel nog extra gespeeld kan worden in de paasvakantie en/of tot eind mei.

 

We zijn ons er terdege van bewust dat sommige data misschien niet voor iedereen geschikt zullen zijn. Toch hopen we dat u zich flexibel en vooral begripvol zult opstellen ten aanzien van de nieuwe programmering. Dit is de enige manier om eindelijk onze geliefkoosde sport te kunnen hernemen en om dit seizoen op quasi normale wijze te kunnen afsluiten!

 

Gelieve hier de kalender te vinden voor de herstart van de competities in alle categorieën. Laat ons hopen dat deze ideale timing zal kunnen gehaald worden. Tot die tijd, zorg voor jezelf en zorg voor de anderen!

Met sportieve groet.

Beste Beerschot leden,

 • Indien je lid wil worden, dien je jezelf in te schrijven via deze link. Daarna kan u het lidgeld storten op TS Padel: BE 85 1431 1341 2606
 • Indien u geen lid wil worden, kan u gewoon per keer blijven betalen maar dit via de Playtomic app.

Alle leden van Antwerp Padelclub zullen op de 2 locaties kunnen spelen en krijgen dus toegang tot 15 velden, 9 velden op Antwerp Padelclub te Berchem en 6 velden op Antwerp Padelclub site @Beerschot.

Prijzen lidgeld van 1/1/2021 tot 31/12/2021 :

Volwassenen:

€ 300

Volwassenen interclub:

€ 350

Student(*) geen interclub (geboren na 1998):

€ 180

Geboortejaar geen interclub 2003-2009:

€ 150

Geboortejaar 2010-2013:

€ 120

Geboren na 2014:

€ 60

(*) Student is verplicht zijn studentenpas bij te voegen bij het inschrijvingsformulier of door te sturen naar info@antwerpapdelclub.be


Prijzen lidgeld halfjaar (1/1 tot 30/6), (of 1/7 tot 31/12) :

Volwassen (geen interlclub):

€ 200

Niet-leden zijn ook nog steeds welkom aan uur tarieven.

€ / uur

ma

di

wo

do

vr

za

zo

  8u-17u00

20

20

20

20

20

28

28

17u-23u30

28

28

28

28

28

28

28

Antwerp Padelclub site Beerschot zal vanaf 1 januari werken met een nieuw reservatiesysteem genaamd Playtomic.

Nieuwe reservatie regels:

- 1 reservatie* in de toekomst in piek, in dal speel je onbeperkt.

Dal  = van 08-17u00 tijdens de weekdagen.

Piek = van 17-23u30 tijdens de weekdagen en in het weekend;

- Leden kunnen 6 dagen op voorhand reserveren, niet-leden enkel 5 dagen op voorhand;

- In Playtomic zal je altijd VERPLICHT zijn de 4 spelers aan te duiden

Doordat je pas 5min voor uw partij de 4 namen moet doorgeven, zal je meerdere speelmogelijkheden hebben.

Voordeel als lid :

 • Onbeperkt spelen
 • Gratis deelname aan wekelijkse evenementen zoals up & down
 • Voorsprong voor het boeken van terreinen ten opzichte van niet leden
 
Met sportieve groeten,
Sonny & Tom
 
 

Wil je in de komende dagen nog eens rustig alle matchen herbekijken

28/11/2020 :  LEUVEN-BEERSCHOT

29/11/2020 : BEERSCHOT-OREE

03/12/2020 : HERAKLES-BEERSCHOT

06/12/2020 : GANTOISE - BEERSCHOT

13/12/2020 : BRAXGATA - BEERSCHOT

 

Omdat genieten in jouw bubbel belangrijk blijft stellen we graag onze feestdagen menu voor.

Bestellen : Kan via mail, whatsapp, facebook of telefonisch via 0491/764 530 of completontour@gmail.com

Afhalen   : Groeningenlei 62, Kontich (BarBee Hockey Beerschot)

Delivery : Wij leveren ook in de grensgemeenten.

Betaling : Dit kan cash als bankcontact. (Dit geldt ook voor delivery)

(Klik op de menu)

 

 

THE BAR BEE terrassen under construction :

 

Voor de feesten heeft Kasserol een FARMERS BOX in elkaar gebokst. Met artisanale tapenades, crackers & The Drunken Horse Gin voor 2 personen of een fles cava.

Voor een grote honger, met kleine voetafdruk

De tapenades en crackers zijn huisgemaakt, met groenten en kruiden van eigen bio-veld Land van Duwijck in Lier . De award-winnende Drunken Horse Gin wordt in het Antwerpse met de hand gebotteld. 100% Belgisch. 100% Artisanaal gedistilleerd.

Bestellen mag langs info@kasserol.be. Afhalen kan 22 - 23 december in Edegem: Graaf de Fienneslaan 46. Uiteraard geen enkel probleem mocht je de box graag eerder wensen.  Ook in de foodbar in Antwerpen op de PAKT site (Régine Beerplein 1) kan je de geschenkdozen - mooi ingepakt - afhalen.

The Drunken Horse € 55

Rillette van boschampignons

Piccalilly

Mosterd kaviaar

Chutney van pompoen

Crackers Sesam

Crackers Oosterse kruiden

Flesje The Drunken Horse Gin (10cl)

2 The Drunken Horse Gin glazen

2 Double Dutch tonic blikjes

Bubble Fun € 45

Rillette van boschampignons

Piccalilly

Mosterd kaviaar

Chutney van pompoen

Crackers Sesam

Crackers Oosterse kruiden

1 fles Conde Santerra Cava Brut

 

 

Meer info op Kasserol sociale mediakanalen - Instagram: @kasserol_antwerp of Facebook @KasserolAntwerp.

Heb je vragen, aarzel niet: info@kasserol.be

 
 

Ondanks alle restricties en protocols blijft Bee verder gaan en gaan we van start met ons renovatieprogramma !

Na een slijtage van ettelijke jaren zijn onze terrassen versleten en onveilig geworden. En kunnen we met veel blijdschap de vervanging van de terrastegels aankondigen..

De sluiting van ons horecagedeelte, BAR BEE, wegens Covid is op zich een zware tegenslag maar we zien dit als een opportuniteit om een groot werk (+300m² terras) aan te pakken.

De werken zullen ongeveer 3 weken in beslag nemen en zullen uitgevoerd worden door onze jarenlange partner Saniced. Nadien gaan we dan ook verder met vernieuwing van een aantal terrasmeubels.

Deze totaalrenovatie/upgrade is mogelijk gemaakt door Bar Bee en de vernieuwde samenwerking met onze drankleveranciers. Waarbij specifieke dank aan Duvel Moortgat, Cristal, De Volkswelvaart, Pepsi, Unilever en Nestle.

In de komende weken houden we jullie op de hoogte van de werkzaamheden en zullen regelmatig foto's publiceren zodat jullie van thuis uit kunnen volgen en jullie reeds kunnen verheugen op de heropening van onze BAR BEE.

 
 
 

U kan de 2 wedstrijden van onze Heren 1 dit weekend live kijken via onderstaande links:

28/11/2020 om 15u30 Leuven - Beerschot: LEUVEN-BEERSCHOT

29/11/2020 om 15u30 Beerschot - Oree: BEERSCHOT-OREE powered by HockeyLiga.Live

Het Belgische hockey verder laten groeien en samen met de clubs constant evalueren hoe het kampioenschap nog verbeterd kan worden: dat is zeer bondig dé missie van de Top Hockey League. Net omdat er in ons land een bijzondere dynamiek heerst tussen de clubs en de federatie zijn we in staat om van ons kampioenschap het beste ter wereld te maken. Eén belangrijke stap is al gezet: zowel bij de mannen als de vrouwen presenteert ons kampioenschap topspelers. Nu is het aan de Top Hockey League om een perfect kader te creëren waarin de teams verder kunnen evolueren. De THL moet op het niveau van de spelers komen. En dat is topniveau.

Een goede visibiliteit is daarbij erg belangrijk. Om onze Eredivisie nog beter te leren kennen ontwikkelden we daarom een website en een Instagram-account. Onder meer de laatste nieuwtjes, de voorstelling van alle Eredivisie-clubs en portretten van onze topspelers- en topspeelsters zijn via die kanalen terug te vinden.

Op onze communicatiekanalen valt er ondertussen reeds heel wat te ontdekken. Het nieuws wordt regelmatig aangevuld, zeker nu er vanaf 22 november in de Eredivisie – onder een strikt veiligheidsprotocol – weer kan gehockeyd worden.

Niet aarzelen dus en JOIN US via www.tophockeyleague.be en de Instagram account Top_Hockey_League.

Beste tennissers en padellers,

Yessssss    Goed nieuws, dubbelspel is toegelaten !!

Outdoor dubbelspel is terug toegestaan op voorwaarde dat de afstand van 1,5m steeds gerespecteerd wordt.

Gelieve ook het aantal speelpartners te beperken.

 

Met sportieve groeten. 

Beste leden,
Ten gevolge van de laatste sanitaire maatregelen is onze partner Hockey Player genoodzaakt hun winkels te sluiten voor minstens 4 weken.

Voor diegenen die nog hun favoriete sport kunnen beoefenen of in het vooruitzicht van de hervatting ervan of als je een geschenk nodig hebt, blijven ze bereikbaar en kunnen er bestellingen geplaatst worden via info@hockeyplayer.be ( Collect&Go op afspraak)

Of

Bestellingen kunnen ook geplaatst worden online op hun nieuwe site
www.hockeyplayer.shop ( 24u/24u)

Met dank voor Hockey Player

In aansluiting op het Overlegcomité van vrijdag 31 oktober hebben de Bestuursorganen van de KBHB, de VHL en de LFH de volgende beslissingen genomen:

OPSCHORTING VAN DE KAMPIOENSCHAPPEN:

 • Alle wedstrijden, met uitzondering van de Eredivisie, zijn opgeschort tot 31 december 2020. Ook de wedstrijden voor jeugd onder de 12 jaar worden opgeschort, zoals eerder gecommuniceerd op 28/10 ;
 • Anderzijds mogen trainingen voor jeugd onder de 12 jaar en stages voor hen + kinderen geboren in 2008 worden georganiseerd;

HERSTART :

 • De Bond hoopt dat de jeugdkampioenschappen, Masters, Junior Masters, Dames en Mineurs kunnen herstarten in het weekend van 9 en 10 januari 2021;
 • De Belgian League (met uitzondering van de Eredivisie Dames en Heren) en de Open League zouden in het weekend van 16 en 17 januari 2021 worden hervat;
 • Opgelet! Deze herstart-scenario's zijn afhankelijk van een versoepeling van de huidige maatregelen, waardoor ook de herstart van de trainingen voor iedereen vanaf 1 januari 2021 toegelaten zou zijn.

Het doel is om uiterlijk begin februari de laatste drie of vier wedstrijden van de eerste ronde in de jeugdcategorieën te hebben gespeeld, zodat de tweede ronde zo snel mogelijk kan worden geherprogrammeerd. Zoals oorspronkelijk gepland, zou de tweede ronde na de krokusvakantie moeten aanvangen.

HERSTART EREDIVISIE:

Voor de Eredivisie is de situatie anders. Door de internationale kalender, of het nu gaat om wedstrijden in de Pro League, maar ook om grote tornooien zoals het EK of de Olympische Spelen, is er veel minder flexibiliteit mogelijk. Daarom wil het KBHB Bestuursorgaan het Eredivisie-kampioenschap zo snel mogelijk voortzetten. Daarnaast is het ook belangrijk om het kampioenschap op tijd te herstarten om te weten welke teams een Europees ticket voor de EHL zullen behalen.

 • Daarom overweegt de Bond om de Eredivisie-wedstrijden zo snel mogelijk te hervatten, idealiter vanaf 22 november 2020;
 • De herstart zal echter onder zeer strikte hygiënische voorwaarden moeten plaatsvinden.

Er wordt momenteel een protocol opgesteld dat nog door de overheden moet worden goedgekeurd. We hopen voor dit weekend een akkoord te hebben, zodat de teams de trainingen zo snel mogelijk kunnen hervatten;

Het spreekt voor zich dat de bovenvermelde pistes een scenario zijn voor een herstart in het geval dat de gezondheidssituatie dit toelaat, iets waar we allemaal op hopen.

Zorg in de tussentijd voor jezelf, je naasten en stay safe!

Beste Tennissers, Padellers,

Gisteren heeft de Vlaamse overheid opnieuw strengere maatregelen aangekondigd, o.a. m.b.t. de sportsector. Zonet werd ook het ministerieel besluit gepubliceerd. Dit legt andere accenten dan de maatregelen die gisteren aangekondigd werden.

 • Indoor tennis is gesloten.
 • Outdoor sportinfrastructuur mag geopend blijven voor individuele sportbeoefening.
 • Dubbelspel is dus zeker uitgesloten, ENKELSPEL is toegelaten.
 • Outdoor k​​​​​​ampen en stages voor jeugd t.e.m. 12 jaar (°2008) zijn toegelaten. 
 • Alle lessen op Beerschot worden tijdelijk opgeschort.

Sportieve groeten,

Naar aanleiding van de heel negatieve evolutie van de gezondheidssituatie in ons land en de maatregelen aangekondigd door de federale, de Vlaamse en de Waalse regeringen, hebben de Bestuursorganen van de 3 entiteiten van de KBHB, de VHL en de LFH de afgelopen dagen vergaderd en beslissingen genomen. De belangrijkste beslissing is om álle competities in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië gezamenlijk stop te zetten.

Hieronder een schema die de verschillende maatregelen samenvatten, alsook de tekstuele uitleg eronder. Al deze maatregelen gelden vanaf donderdag 29/10/2020.

COMPETITIES/WEDSTRIJDEN

 • ALLE competities (jeugd en volwassenen) worden stopgezet op het ganse Belgische grondgebied.
  • De beslissing om dit voor alle leeftijdscategorieën in gans België te voorzien – ondanks het feit dat in Vlaanderen en Wallonië in theorie de competities voor de U7-U12 categorieën zouden kunnen blijven doorgaan – is ingegeven door de wil om zo krachtig mogelijk bij te dragen aan de gezamenlijke inspanningen die van ieder van ons gevraagd worden in het kader van de strijd tegen het virus. Wij hebben de laatste dagen ook tal van berichten gekregen van clubs en ouders van kinderen uit Vlaanderen en Wallonië, die dit expliciet aanvroegen.
 • Ook oefenwedstrijden zijn verboden.

TRAININGEN

 • U7-U12 (= geboren in 2009 of later)
  • Trainingen met contact zijn toegelaten.
  • Geen restricties op het toegelaten aantal deelnemers.
 • U14-U19 & alle volwassenen
  • Trainingen zijn NIET toegelaten.

JEUGDSTAGES

 • U7-U12 (= geboren in 2009 of later)
  • Stages met contact zijn toegelaten.
  • Overnachtingen zijn niet toegelaten.
 • Kinderen geboren in 2008
  • Stages met contact zijn toegelaten.
  • Overnachtingen zijn niet toegelaten.
 • U14*-U19
  • Stages zijn NIET toegelaten…
  • …*behalve voor U14 die geboren zijn in 2008.

Gezien het grote aantal afgelaste competitiewedstrijden in de diverse categorieën, werd er ook beslist om het aangekondigde wintercriterium bij de jeugd en de bekercompetities bij de volwassenen te schrappen. Dit zal ons de mogelijkheid geven om voorrang te geven aan de kampioenschappen. Hopelijk kunnen we in de wintermaanden zoveel mogelijk van de afgelaste competitiewedstrijden inhalen!

Met sportieve groeten

Geen tijd/zin om te koken ?

Stuur of bel (0491/764 530) gerust voor meer info !!! of volg ons op : https://www.facebook.com/Complet-on-tour-109819564156963 

afhaalpunt : BAR BEE / Groeningenlei 62 / 2550 Kontich (Royal Beerschot THC)
Omdat genieten in jouw bubbel belangrijk blijft...
 
Enthousiaste groeten, Het Complet On Tour Team
 
 

Zoals jullie al hebben vernomen via de verschillende media, Moritz Fürste heeft getekend om dit seizoen te spelen bij ons.
Zijn palmares is grandioos.  Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt.  En nu komt hij met al zijn ervaring bij ons. 

Hij komt deze week aan en zal de groep vervoegen bij de trainingen om zondag speelklaar te zijn.  Wij heten hem alvast welkom op onze mooie club.  

#WELCOMEMO #MOFURSTE

 BAR BEE - NEWS :

Het hockey seizoen komt stilletjes op gang, de drukke stages zijn voorbij.

Bar Bee is nu dagelijks open vanaf 11h zaterdag en zondag vroeger naargelang de wedstrijden. Onze keuken is alle dagen van 12h tot 21h.

We steken ook al enkele acties in elkaar, je vindt regelmatig info op de fb pagina...

We doen alvast ;

Donderdag : Steak, sla mix, frietjes en sausje €15

Vrijdag : BEE-pero vanaf 16h,uw afterwork drink op de club, steeds met

promodrankjes en gerechtjes.

Weekend (wedstrijddagen) : verse croissants ,chocoladebroodjes, broodjes ,yoghurt, granola ....van s morgens vroeg.

In samenwerking met de pittige dames van Lioness (de geweldige fitness op onze club) komen er snel ook gezonde take away gerechtjes ,snel meer info.

Iedereen is welkom op deze schitterende club voor een drankje , een hapje.

Contacteer ons gerust voor vragen of info.

Onze locatie heeft veel mogelijkheden, ook voor vergaderingen en meetings.

Kan allemaal plaatsvinden met de nodige maatregelen.

Tot snel

BEERSCHOT THC

CORONAMAATREGELEN

SAMEN VOOR EEN VEILIGE CLUB, VEILIG SPORTEN en genieten

 

CLUB :

 • Mondmaskers zijn verplicht voor +12 jaar op de hele club ook wanneer je 1,5m afstand kan bewaren.
 • Tribune : mondmasker verplicht voor +12 jaar en een afstand bewaren van 1,5m

Uitzonderingen  :

Kinderen jonger dan 12 jaar

Binnen in de club en terras (horeca) als je aan een tafel zit.

Tijdens het sporten (hockey-, tennis-, padelveld)

 • Registratie bij aankomst : telkens wanneer je aankomt, moet je je aanwezigheid registreren via de QR Code, die gelinkt is naar het inschrijvingsformulier in Twizzit. Voor alle personen +12 jaar.

(locatie : tussen de parking en veld 1, hoek veld1 met smal pad, 2 x vitrinekasten links en rechts van het secretariaat)

 • Alle kleedkamers en douches moeten gesloten blijven. Er kan dus niet gedoucht worden op de club.

 

HORECA :

Volg het circulatieplan : (aangeduid met pijlen en bordjes)

Ingang : via de hoofdinkom (trap)

Uitgang : via de deur naar het terras (kant padel)

Een mondmasker is verplicht als je recht staat. Handgel is beschikbaar bij de in-en uitgang.

Verplicht plaats te nemen aan een tafel met max 4 personen. Of meer personen indien van eenzelfde huishouden en behorend tot de vaste sociale bubbel van dit gezin.

De menukaart kan geraadpleegd worden via de QR code op de tafel.

Bestellen kan aan de bar mits het dragen van een mondmasker en het respecteren van 1,5 m afstand.

Gelieve het meubilair en parasols niet te verplaatsen.

Nu te koop via het secretariaat of aan BAR BEE het Beerschot herbruikbaar mondmasker ontwikkeld door SecureBreathe.

Een 100% Belgisch herbruikbaar mondmasker, uitermate praktisch want het is overal ontsmet- en afwasbaar.

In elke verpakking zit een volledige gebruikshandleiding en instructiepatroon.

 

Verkrijgbaar in de volgende maten :

Kids         : 4 tot 12 jaar

Medium     : rolkraag 36 tot 40

Large        : rolkraag 41 tot 45

Prijs : 5 Euro

Deze filters kunnen keukenpapier of Belgische overheidsfilters zijn, dit kan men naar wens vervangen. Dit masker kan heel de dag gedragen worden en s'avonds gekuist worden met warm water en zeep. Het is efficiënter dan papieren chirurgische maskers.”

Formyfit - Photos | Facebook

Beste Spelers en speelsters,
 
Als club willen wij erop toezien dat de fysieke condities van onze jeugd ploegen zo goed mogelijk is.  Om dit doel te bereiken zorgen we natuurlijk dat dit aspect van het spel ruim aan bod komt tijdens de trainingssessies.  Maar dit is niet voldoende.  De basis conditie van een hockeyspeler is zeer belangrijk om te evolueren in de sport.  
 
Om ervoor te zorgen dat jullie allemaal vanaf deze week en dit tot aan het begin van het seizoen in September kunnen werken aan die conditie, heeft de club op advies van het sportief beleid, geïnvesteerd in een nieuw programma.  Het noemt FormyFit (www.formyfit.com). Dit is eigenlijk een digitaal personal trainer die een fysiek programma op maat gaat schrijven voor ieders van jullie.  
 
Om van dit fysieke programma te mogen genieten dient u enkele stappen te volgen die u per mail gaan opgestuurd worden.  FormyFit is een app die u op uw smartphone gaat installeren zodat u dit bij elke workout de app bij de hand heeft.  
 
Veel plezier deze zomer en vergeet niet aan je conditie te werken,

John, Harrison en Alex

Officiële lancering Beerschot Cycling Club 

28/06/2020

Beste vrienden,

De Beerschot Cycling Club (BCC) bestaat ondertussen al 3 weken. In 3 evenementen wist het in totaal maar liefst 150 deelnemers samen te brengen die interesse toonden in dit type activiteiten. Het concept van de BCC blijft om logistieke ondersteuning te bieden voor het fietsen in groep, ieder op zijn niveau en binnen een adequate en prettige infrastructuur.

En met succes gezien het BCC-comité enkel positieve feedback kreeg!

Na 3 open rides is het dus hoog tijd om de officiële opening van de Beerschot Cycling Club te lanceren.   Nu zondag zal het BCC dan ook officieel van start gaan met uiteraard een aantal leuke ritten maar ook tal van verassingen, stands van onze sponsors en mogelijkheid tot samen te genieten van een BBQ na de rit (partners en kinderen ook welkom!!)

Voor diegene die nog niet hebben kunnen meerijden en/of nog niet ingeschreven zijn hierbij een aantal redenen waarom dit absoluut te doen:

 • Momenteel worden er ritten voorzien voor elke zondag, vanaf 1/9 zullen er ook ritten voorzien worden voor woensdagavond
 • BCC is een officiële club geregistreerd bij de VWB (Vlaamse WielerBond). Het heeft een eigen website: http://beerschot.org/index.php#PG_19537_169681 en je kunt het ook vinden op Strava: https://www.strava.com/clubs/BeerschotCyclingClub
 • Er zullen tal van activiteiten voorzien worden zowel sportief (speciale ritten, tours,…) als educatief (opleidingen, ondersteuning,…)
 • BCC heeft een fietswinkel als partner: Velodi  in Kontich (wiens manager lid is van de club, David Ibens) en biedt tal van voordelen aan: gratis nazicht van uw fiets, korting bij aankoop van nieuwe fiets, gratis binnenband bij onderhoud.
 • BCC-outfit (leverancier Pirazzo) aan aantrekkelijke prijzen. Bekijk de design hier: https://sketchfab.com/3d-models/03315-05358-white-bd40b7d76d7842f5a398f185c9d67b00

 

Dagplanning en inschrijving zondag 28/6.

Op vraag van meerdere onder jullie bieden we deze keer een aantal ritten aan gewijzigde afstanden (50-60km, +/- 70km en +/- 110km) .

Gezien officiële lanceringen zullen er heel wat verassingen zijn en mogelijkheid tot BBQ met partner en kinderen. Prijs voor BBQ is 20€ per volwassen en 10€ per kind.

Inschrijven voor rit en voor BBQ verplicht via volgende link:

https://zfrmz.eu/ajU3k4iHd3LxY1AGvAw7

Betaling voor BBQ kan de dag zelf aan inschrijvingsbalie (cashless aub). Hier zullen jullie ook de mogelijkheid hebben om u in te schrijven als officieel lid van BCC.

De rit van 28/6 zal de laatste georganiseerde open tour zijn die voor iedereen toegankelijk is. Vanaf de eerste zondag van juli zijn de ritten alleen voorbehouden aan clubleden.

Na de rit zullen we de agenda van het BCC voor komende weken/maanden voorstellen. 
Er zal ook een mobiel paskamer aanwezig zijn voor bestelling en passen van het BCC-tenue.

8u15: Afspraak op parking Beerschot groep 110km
8u30: Start groep 110km

9u : Afspraak op parking Beerschot van alle andere groepen
9u15: Start groepen

11u45- 12u15 : Aankomst verschillende groepen

12u-13u15 : Aftertour
12u40 : Voorstelling door het comité van het concept BCC (agenda, tenue, activiteiten,..), de sponsors en partner Velodi.
13u15: BBQ voorbereid door Bar Bee

Belangrijk : gezien Covid-19 restricties zullen de douches niet toegankelijke zijn !  

We hopen jullie zeer talrijk te mogen ontvangen zondag!!!

BCC-Comité

Beste leden,

Covid 19 heeft ons land tijdelijk verlamd en onze club is jammer genoeg niet bespaard gebleven.  Belangrijke inkomens zijn misgelopen en Beerschot heeft maatregelen moeten treffen om de gezondheid van de club te garanderen.

Om een deel van de gemiste inkomens op te vangen hebben onze Bee Boys samen met Antwerp Wine Store een “Wijnactie” op poten gezet.
We selecteerden voor jullie 2 prachtige wijnen die we de komende drie weken verkopen om de club te steunen.

PARADIS rosé wijn
Deze blanc de gris is afkomstig uit de regio Pays D’oc en is een uit 100% grenache.
Hij is jong en fris (2019) en is heel licht van kleur.

TERRA D’Alter witte wijn
Deze Portugese fruitige witte wijn heeft, ondanks het zuiders warm klimaat, al zijn frisheid en elegante mineraliteit kunnen behouden.
Wordt perfect geserveerd met zeevruchten, gegrilde vis, wit vlees of aperitief momenten.

PARADIS rosé:                                                            
6 flessen aan €11,5 per fles
12-18 flessen aan €11 per fles
24-30 flessen aan €10,5 per fles
36+ flessen aan €9,5 per fles

TERRA ALTER wit:
6 flessen aan €10,5 per fles
12-18 flessen aan €10 per fles
24-30 flessen aan €9,5 per fles
36+ flessen aan €9 per fles

Aarzel niet om uw favoriete speler te contacteren of een mail te sturen naar info@beerschot.org om een bestelling te plaatsen.

SUPPORT YOUR CLUB IN COVID TIMES!
TENE QUOD BENE!

 

Welkom op de gloednieuwe Beerschot Cycling Club.  Zoals jullie zijn wij ook gepassioneerd van het fietsen.

Onlangs zijn we beginnen rijden, hebben we een nieuwe fiets en uitrustingen gekocht.  We zijn solo of met enkele vrienden beginnen rijden.  Momenteel kunnen alleen maar vaststellen dat het fietsen in de lift is, zowel recreatief als sportief.  De Covid-19 crisis heeft dit nog meer in de verf gezet.

Het plezier van het rijden is veelzijdig.  Je kan er een uitdaging in zoeken, een fysieke inspanning, uw uithoudingsvermogen verbeteren, nieuwe regio’s ontdekken maar ook uw sociaal netwerk verbreden.

Gezien het steeds groeiende aantal fietsers in ons entourage en het missen van een goede omkadering om al de onze noden te vervullen, hebben we beslist om een club op te richten, namelijk de Beerschot Cycling Club.  Onze uitvalsbasis is de Royal Beerschot Tennis Hockey Club.

Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruik maken van de infrastructuur van Beerschot en ons project verder ontwikkelen. 

Graag verwelkomen we u op het eerste event - De Welcome Ride op zondag 7 Juni 2020.  Om deel te nemen, gelieve onderstaande link te klikken en u kan zich inschrijven.  Maakt niet uit of u een ervaren fietser bent of net wil beginnen, alle niveaus komen aan bod.

Beerschot Cycling Club - Welcome Ride - Inschrijving

Tot binnenkort in het peloton,

Het Bestuur van Beerschot Cycling Club

Voor volgend seizoen zoeken we enthousiaste speelsters voor onze hockey ladiesploeg bij Beerschot  (Ladies 3).

Om de twee weken spelen we op maandagavond een wedstrijd op een half veld. Dames met een aantal jaren hockeyervaring zijn van harte welkom

Beerschot is aanwezig op STRAVA.  

U kan uw geliefde club volgen en uw fysieke inspanningen delen met andere.  Wekelijks is er een ranking die de app automatisch maakt op basis van de inspanningen die de leden hebben gedaan.  

Vergelijk uzelf met andere en tracht uw positie te verbeteren.  

Klik hier en tot binnenkort op STRAVA ;)

 

Beste leden,

Zoals de meesten onder jullie weten, hebben we eind augustus 2019 het Bee Circus JeugdTornooi georganiseerd voor de U7-U12.

Dankzij de opbrengst van dit tornooi en de vrijgevigheid van onze sponsors, hebben wij 6 nieuwe goals kunnen aankopen voor de jeugdwedstrijden.

Nieuwe goals zijn duur, dit is dus geen kleine investering.

Mogen wij bij deze vragen aan alle coaches, managers en spelers om hier respectvol mee om te gaan.

Na een groot succes in 2019, gaan wij dit jaar natuurlijk de tweede editie van het Circus tornooi lanceren op 29 en 30 augustus.

Maar dit gaat niet zonder jullie hulp !!!

Hebben jullie zin om ons te helpen door ons te sponseren ? (Een sponsoring bedraagt slechts 150 euro)

Hebben jullie goodies die wij zouden kunnen gebruiken om aan de deelnemende kinderen te geven ? Ik denk aan kleine spelletjes, leuke attributen, snoepjes, blikjes drank, fruit, snacks …

Alle ideeën zijn welkom. Vorig jaar werden deze goodie bags en de mooie OSAKA, CROPS, BANDAI, TWICE as NICE, NIVEA en KIPLING prijzen een groot succes. Dit jaar zouden we het minstens even goed willen maken

Beste Leden,

Gezien de recente evoluties mbt het Covid-19 virus en gezien de getroffen maatregelen die zijn genomen door onze regering, zijn we genoodzaakt alle activiteiten op de club op te schorten tot nader order.

 

Het is momenteel verboden om gebruik te maken van de installaties van Beerschot.   Alle sportvelden blijven gesloten tot nader order.  Wij vragen u, in het belang van de volksgezondheid, deze beslissing te respecteren.  

 

Wij rekenen op uw gezond verstand en hopen u binnen enkele weken terug te kunnen verwelkomen op de club.

 

Met sportieve groeten,

Het bestuur

 

 

 

 

 

De KBHB heeft een programma gestart genaamd Start2Umpire.  De bedoeling is om startende scheidsrechters te ondersteunen en te helpen voor de eerste keren dat ze op het veld stappen.  Op onderstaande link kan u een beknopt overzicht terugvinden van de belangerijkste fouten die kunnen voorkomen en waarvoor u als scheidsrechter dient op te treden.  Opgelet, het reglement omvat veel meer dan dit maar het is een ideale manier om de basistechnieken van het scheidsrechterschap onder de knie te krijgen.

link: https://hockey.be/nl/competitie/outdoor-hockey/starttoumpire/?mc_cid=f6cbd6a25f&mc_eid=0e612c4a58 

Er zijn verschillende video's die zeer duidelijk en overzichtelijk zijn.  Als u verder nog vragen zou hebben, kan u steeds uw vragen stellen aan Martino Francinetti of aan andere meer ervaren scheidsrechters binnen de club.

KIDS  ONZE TENNISKAMPJES !!!

ook tijdens de krokusvakantie verwelkomen wij ze met een super leuke stage die zal plaatsvinden op R.Beerschot THC van maandag 15 tem vrijdag 21 februari 2021.

Telkens van 9u30 tot 16u. 

prijs : € 140 (verzekering inbegrepen) Klik hier om in te schrijven 

Er is opvang voorzien vanaf 8u45 tot 17u.
Zoals altijd worden er voldoende groepen voorzien per niveau en per leeftijd zodat ieder kindje in een gepast groepje terecht komt.

Inschrijvingen verplicht

 
1ste week pasen :
5 - 9/4 = 120€ voor leden / 140€ voor niet-leden
 
2de week pasen :
12 - 16/4 = 120€ voor leden / 140€ voor niet-leden
 
 

Dear Beerschot Family, 

We, the Beeboys, would like to give you our highest gratitude and appreciation for your presence and your support beginning of October during the EHL and during last season while competing to obtain this EHL ticket.  You have no idea what it meant for us to have you there, sending us all those positive messages.  Some of you made the time in your busy schedules to live this journey in Barcelona with us.  We know that those who couldn’t come where following us step by step through all the different media or at Beerschot.

Having the EHL tribunes in Barcelona coloured in purple has been a dream come true.  You gave us wings.  Unfortunately, the result is not what we hoped for, but thanks to your support, we were capable to do more than we thought was possible.  We showed that Beerschot deserved to be on that European stage.  Those germans didn’t expect to have so much difficulties to beat us.  

We really hope that you will continue to follow and support us during this championship.  “L’appétit vient en mangeant” and we are hungry for more.  We’re going to need you if we want to continue to perform the way we did.  We can only hope to see you on the side of the pitch, screaming, shouting us to victories.  We promise to keep giving you everything we have and to make you and our club we all love, proud. 

Thanks for the great time…and the great memories.

See you soon, we love you,

 Your BeeBoys

 

De club wil de nadruk leggen op het dragen van een gebitsbeschermer.  Dit is verplicht door de hockey federatie voor de wedstrijden en de club verplicht dit tevens voor de trainingen.  

Idem voor de beenbeschermers.  De trainers krijgen de opdracht om alle kinderen te controleren op het dragen van bescherming.  Indien iemand de nodige bescherming niet aan heeft zal hij niet mogen deelnemen.

We doen dit niet om de kinderen te pesten maar voor hun veiligheid.  Een accident is zo snel gebeurt.  Indien u een gebitsbeschermer wenst aan te schaffen, kan dit zowel bij Hockey player als op de club in het secretariaat.

Motivational training & High Prospects

Zoals vorig jaar gaat de club een extra training organiseren voor de bovenbouw (U14 tot U19) op maandag avond. U kan zich hier inschrijven

Deze trainingen zijn niet verplicht maar we verwachten dat diegene die zich inschrijven ook elke keer komen.  

Voor de onderbouw (U9 tot U12) zullen tevens binnenkort de High Prospect trainingen terug beginnen.  Hiervoor gaan de sportief verantwoordelijke Harrison Peeters en John Goldberg een selectie doen in elke ploeg van de spelers/speelsters die worden opgeroepen.  Deze zullen plaatsvinden op donderdagen en de kinderen zullen getraind worden door spelers en speelsters van onze tophockey ploegen.

Deelnemen aan een toffe padel competitie, wil je graag andere padelspelers ontmoeten, ...

Neem dan nu deel aan onze PADEL LA LIGA competitie.

Iedereen kan deelnemen ...

36 teams (6 poules van 6 TEAMS)

SPEELPERIODE:

1. Van 04/11/19 TEM 16/12/19
2. Van 17/12/19 TEM 28/01/20

3. Van 29/01/20 TEM 11/03/20

De competitie verloopt in 3 fases van 6 weken. Na elke speelperiode stijgen de eerste twee TEAMS in elke poule naar een hogere poule, de laatste twee in de poule zakken naar een lagere poule. Bij winst verdien je 3 punten, bij verlies 1 punt en als je niet speelt 0 punten.

Voor aanvang van La Liga competitie maakt Beerschot de indeling van de poules gebaseerd op ingeschatte padelsterkte.

SPELMOMENTEN :

Elke poule kent 5 wedstrijden in elke SPELPERIODE. De ploegen spreken hun wedstrijden onderling af. De uitslagen worden doorgegeven via mail op Padel@beerschot.org  De uitslagen zullen wekelijks geupdate verschijnen op de website.

INSCHRIJVEN:

Via Twizzit, U betaalt de terreinkost voor uw wedstrijd te spelen + een 1 malige inschrijvingsfee van 10 Euro per persoon te storten op BE02 2200 7302 2040.

Inschrijven voor 31/10 !!

KLIK HIER voor uw PADEL LA LIGA inschrijving.

 

NOG GEEN TWIZZIT LOGIN :

KLIK HIER om een account aan te maken.

 
Kerst 1 : 21, 22, 23 en 24/12 = 4 dagen 110€. Klik hier om in te schrijven. 
 
Kerst 2 : 28, 29, 30 en 31/12 = 4 dagen 110€. Klik hier om in te schrijven. 
 
 
Voor deze stages is het dus hetzelfde tarief voor leden en niet leden.
 

Wijzigingen Spelregels 2019-2020 op volledig veld


Deze veranderingen zijn van toepassing aan de catégorieën die op volledig veld spelen : U14 tot U19 en
alle Senioren catégorieën (behalve Ladies en Gents die op klein veld spelen)

Vrije slag overal binnen de cirkel


Een vrije slag in de cirkel ten voordele van de verdedigende partij mag vanaf nu op elke plek binnen de
cirkel worden genomen.
Daarnaast blijft de regel onveranderd dat je, na een overtreding in de cirkel, een vrije slag mag nemen op
de loodlijn van de plaats van de overtreding binnen het vijftien meter gebied vanaf de achterlijn.


Einde van de vliegende keeper


Een team speelt met 10 veldspelers en een volledig uitgeruste keeper óf met 11 veldspelers. Als ervoor
wordt gekozen te spelen met 11 veldspelers, dan is er niemand die de rechten van een keeper heeft.
Geen enkele speler mag binnen de cirkel de bal met het lichaam spelen. Op PC dragen de veldspelers
alleen een masker en handschoenen; keepershandschoenen en een helm zijn verboden.


Vijf meter afstand op vrije slagen in het 23m gebied, ook in de cirkel


Bij een vrije slag moeten verdedigers altijd vijf meter afstand houden, ook als ze in de eigen cirkel staan.
Stel nu dat de aanvaller op 2m van de cirkel een vrije slag krijgt, dan moet de verdediger op 3m binnen
de cirkel gaan staan. Een uitzondering geldt als de aanvaller ervoor kiest om de vrije slag direct te
nemen. De verdediger heeft dan geen tijd om op vijf meter te gaan staan en mag dan de aanvaller
schaduwen binnen de cirkel, zoals dat nu ook al is toegestaan.


Uitzondering PC aan het einde van de speelhelft verdwijnt


Er is geen verschil meer tussen de beëindiging van een gewone PC en een PC aan het einde van de
speelhelft. Voor beide gevallen geldt dat ze voorbij zijn als de bal vijf meter buiten de cirkel (dus buiten
de stippellijn) is geweest.
De PC is niet voorbij als de bal voor de tweede keer buiten de cirkel is geweest.


Stroke bij het raken van een uitrusting binnen de cirkel


Een stroke moet gefloten worden wanneer de bal een uitrusting (vb : masker, handschoen,…) binnen de
cirkel raakt en een goal verhinderd. Als er zich nog een speler of keeper achter de uitrusting bevindt, zal
er een PC gefloten worden.


Uitspelen van een vrije slag van de verdediging na een PC


Een speler van de verdedigende partij mét PC masker op mag bij een vrije slag na een PC enkel en alleen
een medespeler aanspelen; een selfpass is in dat geval verboden.
Als dit toch gebeurt, zal de scheidsrechter tegen fluiten. Gebeurt dit binnen de 23m gebied, dan is dit
een vrije slag voor de aanvallende partij; gebeurt dit in de cirkel, dan is dit een PC. De bedoeling is om
proactief te zijn en deze situatie trachten te vermijden.


Te snel betreden van de cirkel door de aanvallende partij bij een PC
Indien een aanvaller tijdens de PC de cirkel betreedt voordat de bal werd gespeeld door de aangever, zal
de PC opnieuw worden genomen en zal de aangever naar de middenlijn worden gestuurd. De aangever
mag vervangen worden door een andere aanvaller


Bal boven schouder spelen


In alle catégorieën op volledig veld (behalve Ladies and Gents die op een klein veld spelen) is het
toegelaten om de bal boven de schouder te spelen. De veiligheid moet altijd een prioriteit blijven.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste vrienden,

Vanaf komend seizoen gaan we in zee met de nieuwe kleding partner Osaka.  Dit kadert in de rebranding van onze lieftallige club die werd ingezet op 4 mei.  Wij hebben toen de tenues voor de eerste keer getoond tijdens de fashion show. 
 
Vanaf komend seizoen zullen alle ploegen, van jong tot oud met alle sponsors op hun tenues spelen.  Wij danken alvast onze trouwe partners:
 
- Mobile Vikings
- La Cambre Tailoring
- Beko
- Land Rover
- Marceau Uitvaartzorg
- Tecnospace
 
De nieuwe outfits zijn vanaf heden beschikbaar bij Hockey Player (Floralïenlaan, 292 te 2600 Berchem). 
 
U zal daar de kans hebben om indien vereist de naam en nummer van de speler/speelster erop te laten drukken.  Let op, dit moet bij Hockey Player gebeuren daar er een specifieke typografie van Osaka dient gebruikt te worden.
 
Naast deze verplichte uitrustingen zal u tevens de mogelijkheid hebben om Beerschot-Osaka Clubwear te kopen zoals training shirts, jassen, etc….  Dit is uiteraard volledig vrijblijvend. 
 
Voor de officiële wedstrijduitrustingen zouden we u willen vragen om zo snel mogelijk de overstap te doen naar de nieuwe tenues.  Ten eerste als blijk van respect voor onze partners, en ten tweede om ervoor te zorgen dat de Beerschot ploegen allemaal in dezelfde tenues op het veld komt. De ploegen die in de nationale reeksen spelen worden trouwens verplicht om allen in dezelfde uitrustingen te spelen.  We begrijpen dat dit in het begin van het seizoen een bepaalde investering vraagt en daarom zal er een sperperiode ingelast worden om de overgang te maken naar de nieuwe tenues.  
 
Wij wensen u alvast een sportief seizoen toe,
 
Het club bestuur.
 
         

Beerschot Padel Club is is er voor iedereen.

Geen lidmaatschap nodig.

Maak een login en reserveer je terrein via www.beerschot.org

  

Op het einde van ons fantastisch seizoen, met ticket voor de Euro Hockey League, hebben we spijtig genoeg afscheid moeten nemen van 2 sterkhouders. Tom Carson en Andy Bull keerden terug naar het Verenigd Koninkrijk en verkozen een professionele carrière boven een verlengd verblijf bij Beerschot om er te hockeyen. 

Onze technische staf bleef niet bij de pakken zitten en slaagden erin om zowel ervaring als jeugdig enthousiasme naar onze club te halen. 

De volgende heren zullen deel uitmaken van onze Heren 1 aankomend seizoen: 

- James Carson (Welsh international met 61 caps en broer van Tom)

- Sam O’Connor (Iers international met 14 caps en vorig jaar benoemd tot beste speler van de Ierse competitie)

- Max Capelle (ex-aanvaller van Waterloo Ducks)

- Hugo Du Monceau (komt van Louvain-la-Neuve en is U18 international)

- Max Gus (komt van Louvain-la-Neuve en is U18 international)

Wees welkom bij Beerschot en we zijn verheugd om jullie volgend seizoen onze kleuren te zien dragen!

Wat een seizoen jongens...we zijn gestrand op een ongelooflijk 2e plaats. Vice-kampioen van België. De tweede beste ploeg van het land...en de beste van 't Stad! En volgend seizoen zowaar Europees gaan spelen!

Niemand had dit aan het begin van dit seizoen durven dromen of hopen. Maar we deden het. Op onze eigenste manier, met veel eigen jeugd, met de wilskracht van beren en onder het wakend oog van onze John!

Het was een vat vol emoties deze laatste weken. Jullie hebben ons doen schrikken, doen zingen, doen juichen, doen springen, doen verenigen...maar nooit doen twijfelen! We stonden allen als één grote familie achter jullie. 

Proficiat aan elk van jullie, zowel spelers als staff. You made us proud!

Bedankt mannen en tot volgend seizoen voor nog van dat!

Jullie Purple White Army

Vanaf vandaag kan u op het secretariaat onze nieuwe Osaka-Beerschot wristbands kopen aan de prijs van 2€ per stuk. 

Er is een beperkte oplage van dit hebbedingetje...

Spoed u als de bliksem om er één te kopen. En doe uw kinderen en uzelf plezier en draag de clubkleuren.

Wil je graag de club een vrijwillig handje toesteken? Gezellig samen iets in elkaar steken, voor en door de leden. Gelieve uw naam en gekozen sector op te geven via info@beerschot.org zodat we jullie op tijd kunnen bereiken bij het organiseren van de verschillende activiteiten. Voelt U zich geroepen om ons te helpen, hebt u zelf een idee/voorstel stuur dan snel een mailtje!!!

 

FEESTCOMITE: Opening seizoen, Halloween, Sinterklaas, carnaval, een kwis voor kids en volwassenen, …

COMMUNICATIE

INFRASTRUCTUUR: Kom alleen, koppel,  of in team ons helpen voor een paar uurtjes, halve dag of volledige dag.

 • Snoeien dikke takken van de populieren, hoge grassen, struiken tribune,…
 • Opruimen groenafval
 • Herstellen goals, .....
 • Gras maaien tussen april en oktober.

ZWEMBAD: U hebt een diploma EHBO, Nijverheidsmedewerker en U volgt een jaarlijkse opfrissing van 4 uur. Dan kan U ook ons helpen met het zwembad open te houden.

Bij deze willen we u al de begindatum meedelen voor de verschillende competities voor het seizoen 2019-2020:

 • Jeugd (U7 en U8 inbegrepen!): Zat 07/09
 • Dames, Heren, Masters, Junior Masters,…: Zon 08/09
 • Gents: Maa 09/09
 • Eredivisie Belgian League: Zon 15/09
 • Ladies en Junior Ladies: Maa 16/09

    
Veel online te kopen??? Als je nu je online aankopen via de website van Trooper doet, dan steun je hierbij BEE.
Dus bezoek vanaf NU, via Trooper, je favoriete webwinkel!
We hebben een unieke Trooper pagina: www.trooper.be/rbthc aangemaakt. Via deze pagina kunnen jullie, familie en/of vrienden simpelweg al jullie online aankopen doen. Bekijk deze nu en sta versteld hoeveel shops je kan bereiken.
Hoe werkt het? Ga via de speciale Trooper pagina van onze club www.trooper.be/rbthc naar je online shop. Zo weten de online shops dat je je club wil steunen.
Simpel en snel, je hoeft zelfs geen account of login te hebben. En vooral het kost je geen euro extra, maar je steunt wel BEE. "Spread the news and shop a lot" is de boodschap.

PARTNERS
EVENTS @ BEE

© 2019, website powered by Twizzit.com