Beste clubleden, 

Met groot genoegen kondigen we het tweede seizoen van Bee-Connect aan.

Na het succesvolle eerste seizoen zijn we verheugd om het programma voor het komende seizoen te presenteren, boordevol zakelijke en sociale evenementen die uw betrokkenheid bij ons Club verder zullen versterken.

Doel en visie van Bee-Connect: Bee-Connect heeft als doel een bruisend netwerk te bieden aan ondernemers, professionals en enthousiaste supporters die zich verbonden voelen met onze Club. Samen streven we ernaar om een gemeenschap te creëren die niet alleen bijdraagt aan het succes van onze club maar ook aan de groei van uw zakelijk netwerk en persoonlijke relaties.

Wat kan u verwachten in het tweede seizoen:

  1. Netwerkevenementen: We zullen regelmatig bijeenkomsten organiseren waarin u de gelegenheid krijgt om te netwerken met gelijkgestemde individuen uit diverse zakelijke sectoren.
  2. Inspirerende sprekers: We hebben een reeks inspirerende sprekers uitgenodigd die hun inzichten en ervaringen delen over tal van onderwerpen zoals zakelijke groei, leiderschap en succes.
  3. Sociale evenementen: Naast zakelijke activiteiten organiseren we ook gezellige sociale evenementen om de onderlinge band te versterken.
  4. Samenwerking met de Club: We zetten ons in om de Club te ondersteunen en zullen mogelijkheden creëren voor gezamenlijke initiatieven en projecten.

 

Belangrijke data: Houd uw agenda vrij voor de volgende data waarop onze evenementen plaatsvinden:

  • Donderdag 28 september 2023: Hockey Antwerp United – B19 - DPG Media – meer info hieronder
  • Zondag 22 oktober 2023: Beerschot – Old Club: eerste ploeg met Fan Club en inspirerende spreker
  • Woensdag 6 of donderdag 7 december 2023: Bank Delen Event: Artificial Intelligence presentatie
  • Donderdag 25 april 2024: Ontdek de insights van de werf van de eeuw met Lantis – Oosterweelproject
  • Elixir d’Anvers: bezoek aan Stokerij in de Haantjeslei te Antwerpen – meer info later
  • Beerschot Golf Tournament by MG – meer info later

 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze bijeenkomsten en om samen te werken aan een succesvol tweede seizoen van Bee-Connect. Uw betrokkenheid en deelname dragen bij aan het creëren van een dynamische en bloeiende zakelijke gemeenschap binnen onze Club. Het lidgeld bedraagt 500 euros (Excl.BTW) per jaar, voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

INSCHRIJVING BEE CONNECT 23-24

Met vriendelijke groeten,

Bee-Connect Team